Kék hírek, bulvár

2017.04.10. 17:52

Durva hétvége: Tizenegy baleset történt csak Tolna megyében

Heten sérültek meg az elmúlt hétvégén történt közlekedési balesetekben. A rendőrök tizenegy helyszínen intézkedtek.

Ihárosi Ibolya ([email protected])

A hétvégén balesetek során heten könnyű sérüléseket szenvedtek, hat baleset anyagi kárral végződött. A 65-ös számú főút 23-as kilométerszelvényénél április 7-én 6 óra 55 perckor a tengelici férfi személygépkocsijával előzni kezdett egy tehergépkocsit, de nem biztosított elsőbbséget a szemből érkező járműnek így a két autó összeütközött. A szemből érkező személygépkocsiban egy nő megsérült, a járművekben anyagi kár keletkezett. Az 5111-es számú mellékúton Madocsa és Bölcske között 8-án 0 óra 45 perckor figyelmetlenül közlekedett egy személygépkocsi vezetője, emiatt letért az útról, majd fának ütközött. Az autóban egy férfi és egy nő sérült meg.

A közúti közlekedési balesetek leggyakoribb oka a sebességtúllépés, ezt követi az elsőbbségadási kötelezettség elmulasztása, és előfordul, hogy az ittas járművezetés vezet súlyos balesethez, közölte Huszti Gábor, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. [caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (police.hu)
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!