Közélet

2008.02.07. 07:11

Tovább folytatják az 56-os felújítását

Ma bontják az ajánlattételi csomagokat. Folytatódik az 56-os út felújítása, Tolna megyében még egy, a bátaszéki, Baranyában két szakasz nincs kész.

Wessely Gábor

Béni Györgyi, a Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt. szóvivője elmondta: a pénz megvan a kivitelezésre, uniós forrásból. Kaiser József projektmérnök arról tájékoztatott, hogy a tendert 19-en váltották ki. A felhívás a munka leírását, terveit, minőségi követelményeit, mennyiségszámítással kapcsolatos nyomtatványait tartalmazó csomag, mely a beruházás nagyságától függően 50-500 ezer forintba kerül. Várhatóan a dokumentációt kiváltó cégek, cégcsoportok be is adják árajánlataikat, tehát nagy lesz a verseny. A mai pályázatbontást követően megvizsgálják az ajánlattevő vállalkozások pénzügyi hátterét és műszaki felkészültségét, s körülbelül két hét múlva hirdetnek nyertest. Szerződéskötés után, március elején el kell kezdeni a kivitelezést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!