Közélet

2008.09.13. 12:56

Lobbi-találkozó: Miniszterektől és államtitkároktól volt népes Szentlőrinc

Címkék#pénzügyek

Nem fontos, ki honnan jött, hanem hogy hova tart - Az őszinte beszéd többet ér minden szónoklatnál - mondta Gráf József földművelésügyi miniszter miközben kezet fogott Mayer Mihály megyés püspökkel, hogy szót váltson arról a pályázatról, amelynek segítségével megújulhatnak majd a leromlott állapotú templomtornyok.

Lengyel János

Jelenlegi és volt miniszterek, államtitkárok beszélgettek kis csoportokban pénteken a szentlőrinci vásártéren, a VIII. lobbi partin. A meghívásos pecsenyesütögetésre idén is a dél-dunántúli régió meghatározó vállalkozásainak, önkormányzatainak, társadalmi és civil szervezeteinek képviselői érkeztek. A jó hangulathoz jóféle étek és bor is dukált.

Elégedett volt dr. Győrvári Márk, a település polgármestere, amikor azt látta, hogy dr. Kolber István kutatás-fejlesztési államtitkár lépni sem tud az érdeklődők gyűrűjétől. Mint mondta: kell egy ilyen nap, amikor politikai, felekezeti hovatartozástól függetlenül lehet őszintén beszélgetni a tervekről, célokról és a hozzá vezető útról.


[caption id="" align="alignleft" width="350"] Tolnai Népújság
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!