Közélet

2009.05.21. 13:29

Csepregi Éva és Király Viktor szórakoztatta a sérült gyerekeket

Címkék#Simontornya

A Csepregi Éva elnökletével működő Fényszóró Alapítvány ünnepi rendezvényén a simontornyaiak immár hatodik alkalommal vettek részt. A Gemenc Volán Zrt. ezúttal is ingyenesen szállította a sérült, hátrányos helyzetű gyerekeket és kísérőiket Budapestre.

TEOL/V.L.

Délelőtt egy csoport az állatkertet látogatta meg, míg a többiek a Szépművészeti Múzeumban az "Állat és Ember Viszonya" című kiállítást tekinthették meg, majd a tárlatvezető segítségével feldolgozták a témát. Az ünnepi műsor az Uránia Moziban két részből állt, először a vidéki és budapesti intézetek kulturális bemutatójának, majd Csepregi Éva, Végvári Ádám, a Megasztáros Hien és Király Viktor előadásának tapsolhatott a közel 500 főnyi gyereksereg.

A rendezvényen díszoklevéllel tüntették ki Csőszné Kacz Edit polgármestert, a sérült, hátrányos helyzetű gyerekek kulturális életének, életminőségének javításáért végzett önzetlen, segítőkész munkájáért. A műsor végén lufieső és ajándéközön várta a résztvevőket. Hazafelé felkerestek egy McDonald''s éttermet, ahol a tolnanémedi polgármesternek köszönhetően megvendégelték a gyerekeket. Ez is nagy élmény volt, különösen azoknak, akik életükben először voltak ilyen helyen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!