Közélet

2010.03.01. 17:43

Két jegyzőt és egy aljegyzőt keresnek

A közigazgatási állásportál adatai alapján a tamási kistérségben jelenleg három helyre keresnek jegyzőt, illetve aljegyzőt.

TEOL/S.K.

Dr. Schutzbach Ferenc, a Miszla-Belecska-Kalaznó körjegyzői feladatokat 2009 év eleje óta ellátó szakember tegnaptól a hőgyészi polgármesteri hivatalt vezeti. A körjegyzői pályázatra március 1-jéig lehetett jelentkezni. Boza Ferenc, Miszla polgármestere elmondta, hogy hétfő délig két pályázat érkezett be, várhatóan jövő hétfőn döntenek a témában.

Az ez év elején három tagúvá bővült Nagykónyi-Nagyszokoly-Újireg körjegyzőség aljegyzőt keres. Szabó Péter, Nagykónyi első embere azt mondta, hogy március 12-ig lehet pályázni az állásra, amelyre több jelentkező van. A tamási önkormányzat a jegyzői állás betöltésére írt ki pályázatot.

Mint azt megírtuk, dr. Schutzbach Ferenc 2008 év végi távozása után dr. Sitkei Lukács lett az új jegyző Tamásiban. Ő azonban csak fél évig látta el a feladatot, majd másfél hónapig Zöld Zoltán volt a megbízott jegyző. 2009 augusztus közepétől Gulyásné dr. Könye Katalin aljegyzőként dolgozik a városházán. A jegyzői állásra április 30-ig lehet jelentkezni. Eddig még nem érkezett pályázat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!