Közélet

2010.07.31. 14:30

Apró szépségtippek a strandoláshoz

Aki rémisztőnek találja a strandon róla készül fotókat, annak még nem késő a következő mártózásnál néhány praktikát bevetnie, amivel nagy valószínűséggel tetszetősebb képek készülhetnek róla.

Forrás: nana.hu

Első a haj! Zsíros állagú, vagy ragacsos zselé helyett érdemes a nedves hajat hajcsavarókra tekerni, majd ha megszáradt, laza kontyot készíteni! A vizes hatású frizura idén nem csak a vízparton számít divatosnak, akár egy esti bulin is hódítani lehet vele.

Idén nyáron még hódít a 80-as évek-stílus. A szépségápolásban különösen, a narancs, legyen szó rúzsról, vagy körömlakkról, most igazán trendi! Elsőre biztosan furcsán hangzik, mert a narancssárga nem megszokott szín a körmökön, de pont ettől lesz az egész izgalmas. A megfelelően kiválasztott színárnyalat egész napos ragyogást biztosít.

Amennyiben valakinek nagyon kevés ideje van a szőrtelenítésre, borotva helyett inkább válasszon szőrtelenítő krémet. Miután magára kente a kenőcsöt, egy meleg, nedves ronggyal törölje le azt. Ha tovább szeretné megőrizni lábai simaságát, célszerű szoláriumba menni. Csodákat művel!
Augusztusra jó esetben már sikerült szerezni egy kis napbarnított színt. Azt kötelező hangsúlyozni! erre kiváló egy egyszerű, finom, lilás árnyalat az ajkakon. A hűvös szín kiemeli a meleg, aranyló tónusokat az arcbőrön.

A bőr szárazsága nyáron is problémát okoz, a hidratálásra ügyelni kell a legmelegebb hónapokban! Aki unja a testápolót, dörzsöljön pár csepp könnyű, illatos olajat a testére, vagy adja hozzá a fürdővizéhez. Úgy fogja érezni magát, mintha kicseréltek volna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!