Közélet

2010.07.07. 04:26

Hamarosan lejár a végső határidő!

Július nyolcadikáig van lehetőségük az egyetemre, főiskolára jelentkezőknek, hogy pótolják azokat a dokumentumokat, amelyek február 15-ig még nem álltak rendelkezésükre.

V. M.

A végzős középiskolások esetében például ilyen az érettségi bizonyítvány, mesterképzésre jelentkezőknél a diploma, vagy egy időközben megszerzett nyelvvizsga.

A dokumentumokat kétféleképpen küldhetik el a jelentkezők. A leggyorsabb módja a www.felvi.hu weboldalon keresztül elérhető e-felvételi. Beküldhető postán is, az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre.

Ha a regisztrációs levélben rosszul szerepelnek, vagy időközben megváltoztak a személyes adatok, ezek tetszőleges alkalommal módosíthatók. A jelentkezési sorrenden is lehet még változtatni, ám erre csak egyetlen alkalommal van mód. Újabb jelentkezési hely megjelölésére azonban nincs lehetőség. A módosítási kérelmeket szintén július 8-ig lehet benyújtani.

A felvételi ponthatárokat július 22-én teszik közzé, várhatóan este 8 órakor a www.felvi.hu portálon, de megtalálhatóak lesznek a www.ponthatarok2010.hu lapon is. Ha a felvételizők megadták a mobilszámukat, sms-ben is értesítik őket az eredményekről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!