Közélet

2010.11.14. 18:30

Pakson kutattak tehetséget

Nagyon színes, sokféle karakter jelent meg és nagyon szórakoztató volt, így jellemezte a zsűri elnöke, Berki Tamás a XIII. Országos Amatőr Pop-Rock-Jazz fesztivált.

TEOL/V.T.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A XIII. Országos Amatőr Pop-Rock-Jazz fesztiválon kevesebb volt a réteg zene, és több a populáris. Képünkön a HaSzüNa zenekar
[/caption]

A szombaton tartott paksi seregszemlén kevesebb volt a réteg zene, több a populáris műfaj a korábbiaknál. A nyereményeső viszont nem változott: a legkiválóbbak fellépési- és stúdió lehetőséget nyertek, vásárlási utalványokkal és reklámidővel gazdagodtak.

Ruff Ferenc fesztiváligazgató szerint a legnagyobb hasznot a zenekaroknak nem ez jelenti, hanem a neves zenészek alkotta zsűritől kapott szakmai útmutatás.  A versenyen idén nem volt Tolna megyei nevező, a győztes a budapesti Getno zenekar lett, amely ennek köszönhetően részt vehet a milliós díjazású tehetségkutatón, a Hangfoglaláson.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!