Közélet

2011.01.12. 15:55

Londoni út volt a pályázat fődíja

A dombóvári kórház munkatársai nyerték a B-Braun Medical Kft. által kiírt Florence Nightingale (1820-1910) kézhigiéniai pályázat első díját.

TEOL/T.R.

A legendás angol ápolónőről elnevezett kiírásra olyan kórházak jelentkezhettek, akik felvállalták a korábban használt higiénés szabályzatuk felülvizsgálatát, ez alapján feltérképezték a fejlesztendő területeket, és intézkedési terveket készítettek, amiket meg is valósítottak.

Fekete Zsuzsanna higiénés osztályvezető elmondta, az értékelők szerint az ő pályázati anyaguk volt a legsikeresebb, mellyel csatlakoztak a WHO Ments életet és moss kezet! elnevezésű programjához. Hozzátette, a három tagú munkacsoportjuk jutalmul három napos londoni utazást kapott.

Fekete Zsuzsanna Lötzné Kapos Irén nozokomiális nővérrel és Ábrahám Éva főműtősnővel utazott az angol fővárosba, ahol többek között jártak a Florance Nightingale múzeumban, és egy kórházat is megtekinthettek.

TEOL/T.R. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!