Közélet

2011.05.10. 16:03

Holland házaspár szervezte a majálist

Címkék#Dalmand

Változatos programokkal ünnepelték a majálist nemrég a dalmandiak Elisabeth és Hans Betting jótékonysági akciójának köszönhetően.

H. É.

A holland házaspár ugyanis kirakodó vásárt és ingyenes szórakoztató programokat szervezett. A rendezvényen többek között helyi kézművesek mutatták be munkáikat, e mellett a helyi iskola diákjai, a Rozmaring Együttes tagjai adtak műsort, de volt has- és latintánc bemutató is  – tájékoztatta a TEOL.hu-t Bondorné Nagy Ibolya, polgármester.

Ugyanakkor az érdeklődők élhettek a masszázs lehetőségével, volt kozmetikum bemutató, egészség teszt, és a gyerekek nagy örömére arcfestés is. Mindez ingyenesen állt a falu lakosságának a rendelkezésére.

A házaspár első alkalommal szervezett majálist, de nem ez volt az első alkalom, hogy segítették a települést. Gyakran támogatják az önkormányzat rendezvényeit, a gyerekek kirándulásait, programjait. Többek között nekik köszönhetően jut egy kis csomag ajándék a falu újszülöttjeihez is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!