Közélet

2011.07.11. 14:05

A TEOL konyhája: Citromleves

Címkék#receptek

A receptet Sávoli Angéla magyarkeszi olvasónk küldte.

TEOL

Hozzávalók: 2 db nagyobb citrom, 1 evőkanál liszt, 1 dl tejföl, 2 tojás sárgája, só, cukor, fahéj.
Elkészítés: A karikára vágott citromot a sóval, a cukorral, és a fahéjjal 1 liter vízzel puhára főzzük, és a tejfölben elkevert liszttel sűrítjük be. Az egészet áttörjük, és tojás sárgákkal díszítjük, illetve dúsítjuk. Hidegen, melegen egyaránt kitűnő.

Várjuk olvasóink receptjeit, amelyek közül a legjobb sütemény leírások megjelennek év végi kiadványunkban. A Süteményeskönyvben közreadott receptek beküldői értékes ajándékokat nyerhetnek.
Cím: Tolnai Népújság, 7100 Szekszárd, Liszt F. tér 3.
A pályázók tudomásul veszik, hogy az általuk beküldött receptet a kiadó az elkövetkezendő időben bármelyik termékében megjelentetheti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!