Közélet

2011.07.04. 18:06

Orvosokat, kórházi dolgozókat díjaztak

Az intézmény iránti lojalitást, a betegek ellátása érdekében végzett lelkiismeretes, áldozatos munkát ismerte el a Szent Lukács Egészségügyi Központ vezetése Semmelweis napi ünnepségén.

TEOL/R.T.

Dr. Kerekes László, a kórház igazgatója elmondta, a Szent Lukács emléklapot olyan dolgozók kaphatják kollégáik javaslata és a vezetők döntése alapján, akik a fenti elvárásoknak folyamatosan – általában több, mint 20-30 éven át – megfelelnek. Az elismerést idén dr. Hegedűs Melinda, a belgyógyászati osztály vezető főorvosa, Kocsisné Gergely Éva főnővér, Apaczeller Tamara ápoló, Farkasné Kása Katalin, a gyermekgyógyászat ápolója, valamint Sebők Sándorné, a mosoda dolgozója vehette át.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Az évtizedek óta kitartó, lelkiismeretes munkát végzőket díjazták
[/caption]

Igazgatói dicséretet kapott dr. Németh Ildikó, a mozgásszervi rehabilitációs osztály adjunktusa, reumatológus szakorvos, Fehérvári Irén, a röntgen asszisztens, Prógli Jánosné, a laboratórium asszisztense, Farkas Katalin fizikoterápiás asszisztens, Kuhl Erika, a belgyógyászati osztály ápolója, Hetesi Zoltánné, a kardiológiai rehabilitációs osztály főnővére, Jauch Tamás szakács és dr. Dávidné Fischer Gabriella adminisztrátor. A Magyar Szakolgozói Kamara Tolna Megyei  Szervezetének elismerését Tácziné Szabó Borbála a belgyógyászat főnővér-helyettese kapta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!