Közélet

2011.08.01. 18:20

Ismét megrendezik a városrészek vetélkedőjét

Címkék#Simontornya

Tóthné Unghy Ilona a Vak Bottyán ÁMK. igazgatója vezetésével a 15 tagú szervezőbizottság nemzeti ünnepünk méltó megünnepléséről megbeszélést tartott.

TEOL/Varga László

A főbb programokról már megállapodtak, kijelölték a részfeladatok felelőseit, és a már hagyományos „Városrészek vetélkedőjének” csapatkapitányait. Piros csapat: Szabó Attila képviselő, fehér csapat: Körtés István képviselő és zöld csapat: Zsolnai István képviselő. Rendhagyó módon ezúttal nem a városrész azonossága, hanem a pólók színe jelenti ugyanazt a csapatot. A csapatok 20 főből állnak, de az is számít, hogy ki tud több szimpatizánst toborozni. Ezt a pólók színe alapján állapítják meg.

A csapatok előzetes feladatokat is kaptak. Készítsenek koszorút, írjanak csasztuskát Simontornyáról, ezt a verseny alatt be kell mutatniuk (énekelve, szavalva, vagy más módon), egy legalább kétkilós kenyeret kell sütniük, ezt áldják meg a Szent István szobornál tartott ünnepi megemlékezésen. Meg kell szervezniük a főzőverseny brigádját és a táncverseny párjait. A végleges program, ezen kívül még sok egyéb bemutatót, meglepetést is tartogat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!