Közélet
2012.05.25. 14:41
A TEOL konyhája: Spenótfelfújt
A receptet Sándor Pálné szekszárdi olvasónk küldte.
TEOL
Hozzávalók: 50 dkg paraj, 15 dkg vaj, 4 tojás, só, 4 db. tejbe áztatott zsemle.
Elkészítés: A vajat habosra keverjük a tojássárgákkal. A spenótleveleket leforrázzuk és hozzáadjuk a zsemlékhez, villával összetörjük és ízlés szerint sózzuk meg a masszát. Forgassuk bele a tojások fehérjéből vert habot. Kivajazott pudingformában, vízgőz fölött pároljuk 1 órán át, majd olvasztott vajjal leöntve tálaljuk.
Továbbra is várjuk olvasóink receptjeit!
Cím: 7100 Szekszárd, Liszt Ferenc tér 3.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre