Közélet

2012.05.17. 14:06

A válságban is biztos alapon

A Szekszárd-Paksi cégcsoport közel 30 éves tapasztalattal, saját, képzett szakembergárdával és komoly technikai felkészültséggel végez építőipari kivitelezési munkákat a dél-dunántúli régióban, melyek nemcsak hírnevét erősítik, hanem hasznára válnak az ott élő embereknek is.

TEOL

A Szekszárd-Paksi Kft. a cégcsoport zászlóshajójaként menedzseli a szorosan egymáshoz kapcsolódó cégeket, melyek így erőforrásaik egyesítésével, magas színvonalon tudnak megfelelni a piaci igényeknek. Nem utolsósorban a megrendelők nagy megelégedésére.
A cég működése két fő tevékenységi kör köré csoportosítható: egyik a vízgazdálkodás, vízépítés, másik a közmű- és mélyépítés. A megrendelői kör a vízügyi igazgatóságok, vízi társulatok, valamint önkormányzatok közül kerül ki. A megvalósult projektek nem pusztán műszaki, építőipari munkák elvégzését jelentik, hanem hosszú távon vitathatatlan értékeket képviselnek.

Kattintson ide a teljes oldalas összeállításért!

A vízgazdálkodási tevékenység során több patak, folyó, halastó nyerte vissza eredeti, természetbe illő állapotát, amiért nemcsak a lakosság, hanem az élővilág is hálás. A vízépítő munkákban való helytállásnak köszönhetően az ipari vagy természeti katasztrófa sújtotta területeken a helyreállítást követően újra beindulhatott az élet. A közmű- és mélyépítési projektek élhetőbb hétköznapokat, életminőségbeli javulást hoztak az érintett települések lakosai számára.

Az építőipari szektort több ponton is megtépázta a válság az elmúlt időszakban. Sok kis cég küzd még ma is a fennmaradásért, nem beszélve a körbetartozás csapdájáról, ami komoly gondot jelent, ráadásul sok család megélhetését veszélyezteti. A Szekszárd-Paksi Kft. azon kevés tőkeerős, magyar tulajdonú építőipari középvállalat közé tartozik, amely a sikeres gazdálkodásnak köszönhetően nemcsak hogy átvészelte a válságot, hanem képes volt növekedni, fejlődni és megerősíteni piaci pozícióját.

Kattintson a Szekszárd-Paksi Kft. internetes oldalára itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!