Közélet

2012.05.23. 09:29

Szépségben is versenyeztek az autók - fotók

Közel kétszáz autó vonult fel karneváli hangulatban, a városlakók nagy érdeklődése közepette Gunarastól Dombóvár centrumáig a múlt hét végén rendezett kétnapos Tuning Találkozó fénypontjaként.

Sz. Á.

Az immár hetedik alkalommal megtartott rendezvénynek a fürdőhely kempingje adott otthont, erre a helyszínre érkeztek a feljavított járművek kedvelői és tulajdonosai.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] A családi jelleg is megvolt, szülők, gyermekek együtt nézték az autókat Fotó: Kiss A.
[/caption]
Horváth Gergely, a rendező Dombóvári Autós Club képviseletében elmondta, hogy mintegy hatszázan jöttek az ország számos településéről, így többek között Balatonfüredről, Kaposvárról, Szegedről, Szombathelyről, de még a határon túlról, Szlovákiából is.

A vendégeket most is programok gazdag tárháza várta. Nagy sikert aratott az autók szépségversenye, melyre hatvannál is több gépkocsi nevezett. Itt kilenc kategóriában találtak gazdára a díjak.

Miután a szervezők gondoltak a legkisebbekre is, a gyermekek légvárral, trambulinnal és arcfestéssel is múlathatták az időt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!