2012.07.30. 11:21
A TEOL konyhája: Joghurtos müzliszeletek
A receptet Sándor Pálné szekszárdi olvasónk küldte.
Hozzávalók 4 személyre: 5 dl gyümölcsjoghurt, 1 zacskó zselatinpor, 2 dl tejszín, 1 zacskó vaníliáscukor, 3 evőkanál porcukor, 10 dkg gyümölcsös müzli.
Elkészítés: A gyümölcsjoghurtot lábasba töltjük, hozzákeverjük a zselatinport, a cukrot és a vaníliás cukrot. Meglangyosítjuk, majd hozzákeverjük a keményre vert tejszínhabot, végül belekeverjük a gyümölcsös müzlit. Őzgerincet kibélelünk vékony fóliával, beletöltjük a krémet, és a hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni. Néhány óra múlva tálra borítjuk, félbevágott eperszemekkel díszíthetjük. Szeletekre vágva tálaljuk.
Továbbra is várjuk olvasóink receptjeit! Cím: Szekszárd, Liszt Ferenc tér 3.
TEOL -->