Közélet

2014.03.10. 07:36

Egy pozitív nap testi és lelki felüdüléssel

Címkék#Paks

Nagy érdeklődés kísérte és nagyon jó hangulatú koncert zárta a Pozitív napot a Csengey Dénes Kulturális központban nőnapon.

V. T.

Fotó: MOLNAR GYULA

A Tibai Eszter kozmetikus mester által életre hívott, harmadszor megrendezett programot nem csak nőknek hirdették, de elsősorban az ő érdeklődésüket keltette fel. Ez persze nem véletlen, hiszen a kulturális központ minden zugát ellepték azok, akik hivatásszerűen foglalkoznak a szépségápolással, szépségiparral. Volt kozmetikus, fodrász, kéz és lábápoló, műköröm-építő szakember. Győrffy Orsolya az utóbbit űzi magas fokon.

Mint mondta, nagyon jól szervezett volt idén a program, már a bejáratnál időpontot kérhettek az érkezők és így nem kellett sorban állással tölteniük az idejüket, meg tudtak nézni, hallgatni mindent. Ezúttal minden vállalkozó ingyen „vette kézbe” a hölgyeket, szolgált számukra praktikus tanácsokat.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Győrffy Orsolya is csatlakozott a kezdeményezéshez
[/caption]

Mivel Tibai Eszter azért kezdeményezte ezt az alkalmat, mert úgy látta, hogy manapság a nők nagyon túlhajszoltak, fáradtak, olykor pesszimisták, gondoskodtak arról, hogy ezúttal pihenhessenek, felüdülhessenek lélekben is. Ezt ismeretbővítő és szórakoztató előadások szolgálták, például a népszerű énekesé, Vastag Csabáé, aki táncba vitte közönségét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!