Közélet

2014.03.25. 18:17

Megszépült a döbröközi sportöltöző

A tavaszi idényben már a felújított öltözőben készülődhetnek a település labdarúgói és a vendég gárdák.

TEOL/H.E.

Lázár Albert alpolgármester elmondta, hogy Döbröközön mindig nagy érdeklődés kísérte a megyei másodosztály Nyugati csoportjában játszó csapat mérkőzéseit, ám az eredményes felkészüléshez megfelelő körülmények is szükségesek, ezért döntött úgy a Döbröközi Községi Sportegyesület, hogy pályázatot nyújt be az öltöző felújítására.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Méltóbb körülmények között készülődhetnek a sportolók
[/caption]A megvalósításra egy Leader-pályázat nyújtott lehetőséget. A felújítás során rendbe tették a vizesblokkokat és a fürdőhelyiségeket, elkészült a tető hőszigetelése, valamint üzembe helyeztek egy napkollektort is. Továbbá épült egy kazánház és egy új kémény, amelyhez a jövőben egy korszerű fűtésrendszer csatlakozhat, ez azonban egy újabb sikeres pályázat függvénye. A kivitelezést a nyílászáró cserékkel együtt őszre tervezik. A most elkészült munkák műszaki átadására nemrégiben kerítettek sort, és a műszaki ellenőr mindent rendben talált az átvételnél.

A beruházáshoz több mint 17 millió 500 ezer forint vissza nem térítendő támogatást nyert az egyesület az államtól és az Európai Uniótól – tette hozzá Lázár Albert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!