Közélet

2014.04.25. 15:54

A bölcskei körzeti megbízott lett az „Év Rendőre”

Böröcz Roland rendőr-törzsőrmester, Bölcske körzeti megbízottja kapta meg az „Év rendőre” kitüntetést, amelyet a Dunaföldvár-Bölcske-Madocsa mikrotársulás önkormányzatai alapítottak.

TEOL/V.T.

Mint azt Kiss József, az idei átadási ünnepség házigazda-településének polgármestere elmondta, minden esztendőben a Dunaföldvári Rendőrőrs egyik dolgozója kapja meg az elismerést. Az IKSZT-ben tegnap délelőtt tartott ünnepségen köszöntő, műsor és finom ebéd várta a meghívottakat.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Böröcz Roland az „Év rendőre” (Fotó: Vida T.)
[/caption]A rendezvényen részt vett dr. Kuti István, Paks rendőrkapitánya, aki elmondta, sokat jelent az ilyen elismerés, amely a lakosság visszajelzése, és pozitív megerősítése a rendőrség munkájával kapcsolatban. A díj egyben szakmai elismerés is, mert mint azt Kulcsár Szabolcs, a dunaföldvári rendőrőrs parancsnoka elmondta, a kitüntetett személyéről a rendőrőrs dolgozói döntenek, demokratikus úton, szavazással. A kollégák a segítőkészséget, rátermettséget, felkészültséget értékelik szavazatukkal.

Böröcz Roland tavaly november óta látja el a körzeti megbízotti feladatokat Bölcskén. A rendőr-szakképesítést 2010-ben szerezte meg Budapesten, gyakornoki idejét a VIII. kerületben töltötte, ahol, mint mondja, bőven volt alkalma megismerkedni a szakma rejtelmeivel. Tanulmányai befejeztével először Siklósra került, majd, mivel felesége dunaföldvári, jelentkezett a paksi kapitányságra. Innen helyzeték át a dunaföldvári őrsre, ezt követően vállalta el a bölcskei körzeti megbízotti feladatot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!