Közélet

2014.11.17. 17:38

Minden pózt kedvel a szexben a VV7 szőke bombázója

A 29 éves szekszárdi lány azért nevezett be a VV7-be, hogy ismertté váljon. Már szexelt tengerparton és Los Angelesben szeretne élni.

TEOL/RTL

Imádja a csokoládét, és gyűlöli a kétszínű, irigy embereket a Való Világ legújabb szériájának szőke bombázója. A 174 centiméter magas Dóri foglalkozásaként az aktmodellt nevezte meg, adatlapja szerint nem idegen számára a szereplés, több magazin címlapján szerepelt már. Azt írja, a főnyereményért mindent bevállal, és olyan helyzet nem következhet be, ami miatt feladná a játékot.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Dóri mindent bevállal a főnyereményért (Fotó: Facebook)
[/caption]Kedvenc étele a sült kolbász és a véres hurka, ami elnézve bomba alakját igencsak meglepő. A dekoratív lánynak nem volt sok kapcsolata eddig, a leghosszabb bevallása szerint négy évig tartott. A szexben minden pózt kedvel, hármasban még nem csinálta, de lánnyal már kipróbálta, milyen a csók azonos neműek között. Egyszer a tengerparton szexelt, nagy álma, hogy legyen egy gyönyörű kislánya, és Los Angelesben szeretne élni.

Legszebb gyerekkori élménye az volt, amikor elballagott az iskolából, a legfájóbb pedig az, amikor édesanyja és nevelőapja szakítottak. Arra a kérdésre, hogy mi volt a legrosszabb dolog az életében, azt válaszolta: „Megölték a nagybátyámat, aki olyan volt számomra, mintha a testvérem lett volna”. Retteg a bogaraktól, attól fél, hogy rámásznak.

SZAVAZZON A JOBBOLDALI HASÁBBAN!

Korábban kézilabdázott, a serdülő válogatott kerettagságig jutott. „Thai-bokszban bárkit leverek” – írja, így nem jó ötlet ujjat húzni vele. Kedvenc magyar sztárja Pokorni Lia, a VV-villa korábbi lakói közül pedig Majka és Attila a példaképe. Van egy kiskutyája, róla és édesanyjáról vitt be magával fotót a villába.

Kattintson ide Dóri korábbi CKM-ben megjelent fotójáért!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!