Közélet

2015.08.05. 15:00

Felújítják a Móra iskola udvarát

Szépül, megújul a Móra Ferenc Általános Iskola udvara köszönhetően az ott dolgozók, magánszemélyek, cégek és az önkormányzat összefogásának.

H. E.

Az intézménybe több, mozgásában korlátozott gyermek jár, ezért fontos, hogy akadály- és balesetveszély-mentes legyen az udvar. Emellett játékokat is elhelyeznek, valamint egy kis játszóházat is kialakítanak ott a tanulók számára.

Kurucz Gábor, a város kapcsolati referense elmondta, hogy az iskola pedagógusai az előző években adománygyűjtést, jótékonysági estet és bált szerveztek annak érdekében, hogy biztosítani tudják a beruházáshoz szükséges pénzt. Ehhez magánszemélyek és cégek is felajánlották a támogatásukat, illetve pályázati segítséget is igénybe tudtak venni. Az önkormányzat azzal járul hozzá a felújításhoz, hogy a Dombóvári Város- és Lakásgazdálkodási Nkft. dolgozói segítenek a munkában, amely a tervek szerint az iskolakezdésig befejeződik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!