Közélet

2016.06.24. 17:57

Családbarát a strand, de kevés az árnyék

Címkék#bonyhád

Egy ilyen forró nyári napon, mint amilyenen én is jártam a várost, nincs is jobb annál, mint egy kicsit lehűteni magunkat egy nagy medence vízben.

Kvanduk Bence ([email protected])

Tökéletes program lehet, ha kifejezetten a termálvíz csábítása miatt érkezünk Bonyhádra. Egy medence szélén fekvő hölgy elmondta, hogy egy anyuka szempontjából az a jó a bonyhádi strandban, hogy családbarát. A kisgyerekes szülők nyugodtan heverészhetnek, mert nem nagy a strand és átlátható. Mindig tiszta mindenhol, ami azért eléggé fontos szempont.

A víz hőmérsékletében eddig sosem csalódtak. Annak örült a legjobban, hogy nincsenek felesleges butikok, árusok, amiért a gyerek könyörögne, hogy vegyenek neki valamit. Van egy kicsi büfé, amiből talán elférne még néhány, hogy ha sokan vannak, ne kelljen sorban állni túl sokáig a tűző napon. Árnyékból ugyanis kevés van. Pozitívum a sok sportesemény, így legalább igénybe veszik a pályát is. És ha valakinek nem ízlik a strandos koszt, akkor sem kell megijednie, hiszen pár száz méterre van egy nagyon jó hamburgeres!

Egy fiatalabb hölgy már kevésbé volt megelégedve. Elmondta, hogy nem szereti a bonyhádi strandot. Felhozta, hogy kevés az árnyékos rész, és mindig foglaltak a nyugágyak. A sportprogramokat ő is pozitívan értékelte. Úgy gondolja, kevés a hely is, kevés a medence, ha több lenne, akkor több ember is járna le, mert előnye, hogy helyben van.

„Olyan érzésem van, hogy a kialakításakor csak arra törekedtek, gyorsan legyen meg a strand, ahol 50 főnél többen nem férnek el kényelmesen igazából. Ha továbbfejlesztenék, akkor népszerűbb és kifizetődőbb lenne” – mondta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!