Közélet

2016.11.20. 10:10

Százötven gyermek vett részt a bonyhádi könyvtár versenyén

Immár hagyományossá vált német nyelvű Ki mit tud versenyét rendezte meg a héten a Solymár Imre városi Könyvtár.

H. É.

A megmérettetésen összesen mintegy 150 gyermek vett részt Bonyhádról, Mórágyról és Bátaapátiból. Az egyéni kategóriában 30-an mérték össze tudásukat, a csoportos kategóriában hét csoport versengett. A zsűri tagjai egyéni kategóriában Zsók Antalné és Götcz Tamásné, csoportos kategóriában Köhlerné Koch Ilona, Fauszt András és Dombai Szilvia voltak.

A csoportok közül első helyen a Széchenyi István Általános Iskola 3. D osztályának csapata, másodikon a Vörösmarty Mihály Általános Iskola 1. B osztálya, a harmadikon ugyanazon iskola 3. B osztályosai végeztek (mind bonyhádi).

Egyéni kategóriában az első Bechtel Gerda Hanga lett, a bonyhádi Vörösmarty Mihály Általános Iskola 2. B osztályos tanulója. A második helyen Pókai Ágnes, a bonyhádi Széchenyi István Általános Iskola 3. osztályos diákja végzett, míg harmadik Erdős Dávid, a Mórágyi Általános Iskola Bátaapáti Tagiskolájának 2. osztályos diákja lett.

Különdíjat érdemelt ki Köő Iván, a bonyhádi Vörösmarty Mihály Általános Iskola 3. C osztályos diákja, valamint Rónai Bálint Ferenc, az iskola 1. C osztályából.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!