Kultúra

2014.07.05. 16:18

Nem hisz a vámpírokban, mégis róluk ír

Sikeres sorozat kezdete lehet, a Jane Bright néven és A Családi Titkok címen megjelent regény, mondta a Publió Kiadó munkatársa a könyv szerzőjének, a faddi Márton Évának.

TEOL/I.I.

Egy álmom vált valóra, mikor megjelent az első könyvem, tette hozzá, a szerző. Szavaiból az is kiderült, hogy bizonyos értelemben elégtétel is számára, hogy megjelent az első regénye, mert egészen a főiskoláig kiközösítettnek érezte magát a társai között, amelynek az okát, magyarázatát máig sem találja. Nagyon sokan lenéztek engem, a környezetemben is, mondta el lapunknak. – Megmutattam nekik, hogy én is tudok valamit, pedig vannak akik a mai napig semmibe vesznek, lenéznek, nem hiszik el, én vagyok a könyv írója. Pedig tényleg ő.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Jane Bright a könyvvel (Fotó: Gottvald K.)
[/caption]Márton Éva 2012 karácsonyán döntötte el, hogy írni fog, tette ezt annak ellenére, hogy nem igazán bízott a sikerben. Amikor elkészült a mű, az interneten keresett kiadót, volt amelyik nem is válaszolt a megkeresésére, míg végül megtalálta azt amelyik a regényt kiadta. A kiadó honlapján hangos könyvként is elérhető belőle két részlet, de már készül a harmadik.

Magánemberként nem hisz a vámpírokban, de úgy vélte ez most sikertéma, olyannyira, hogy jelenleg is vámpíros regényen dolgozik, de annak nincs kapcsolata a már megjelent történettel, de azt is folytatni fogja. Napi nyolc óra munka mellett ír, még napi 5-6 órát, de ez egyáltalán nem fárasztja.
Márton Éva 1982-ben született Szekszárdon, szociális munkásként végzett az Illyés Gyula karon, s a szakmájában dolgozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!