Kultúra

2014.09.16. 16:20

Színdarabbal ünnepelték az évfordulót

Rendhagyó módon az ünnepelt, a fennállásának 15. évfordulóját ünneplő szekszárdi Caritas RÉV Szolgálat adott ajándékot a megyében élőknek hétfői születésnapi rendezvényén.

TEOL

A zsúfolásig megtelt Művészetek Házában Kovács Jánosné, a Szent Erzsébet Caritas Alapítvány kuratóriumának elnöke és Ács Rezső, a megyeszékhely alpolgármestere mondott köszöntőt, kiemelve a RÉV munkájának fontosságát. Ezt követően egy rap-stílusú videóklippel mutatta be saját magát és a végzett munkát a szolgálat, a nem mindennapi bemutatkozás nagy sikert aratott.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Kovács Krisztián (balról) és Scherer Péter A gyáva című darabban (Fotó: Mártonfai Dénes)
[/caption]A program A gyáva című nyilvános és ingyenes színházi előadással folytatódott, amely a függőség hátterében meghúzódó személyes tragédiát, emberi sorsot hozta közel a hallgatósághoz egy fiú és egy apa monológjain keresztül.

Mint azt Kálóczi Andrea, a szolgálat intézményvezetője elmondta, az előadás után sokan maradtak ott a nézők közül beszélgetni a felvetett témáról a darab szereplőivel és a jelen lévő addiktológiai konzultánssal. A nagy érdeklődéssel kísért, közönségsikert arató rendhagyó születésnapi ünnepség koccintással zárult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!