méltó helyen

2017.10.01. 14:25

Shaquille O'Neal a Hírességek Csarnokában

A legendás kosarast és a barcelonai olimpián aranyérmes amerikai Dream Teamet is beiktatták a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) Hírességek Csarnokába.

Shaquille O'Neal and Breckin Meyer attend the Turner Upfront 2017 at The Theater at Madison Square Garden on May 17, 2017 in New York City. / AFP PHOTO / ANGELA WEISS

Horacio Muratore, a FIBA elnöke a szombati ünnepségen közölte, eddig nem kaptak helyet csapatok a 2007-ben alapított intézményben, de mivel az Egyesült Államok legendás válogatottja 25 évvel ezelőtt diadalmaskodott az ötkarikás játékokon, ezúttal kivételt tesznek.

Ugyancsak felvételt nyert a 45 éves „Shaq”, aki négy NBA-aranygyűrűje mellé olimpiai és világbajnoki címet is szerzett, továbbá a horvát Toni Kukoc. A 49 esztendős horvát ex-játékos olimpián ezüst- vb-n és Európa-bajnokságon pedig aranyérmet nyert, az NBA-ben háromszor volt bajnok a Chicago Bulsszal.

Borítókép: AFP PHOTO / ANGELA WEISS

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!