Járvány

2020.05.05. 14:05

Most egy diplomaosztót tett még felejthetetlenebbé Tom Hanks

A hollywoodi filmsztár online tartott beszédet a végzős hallgatóknak.

US actor Tom Hanks arrives to attend the 11th Annual Governors Awards gala hosted by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences at the Dolby Theater in Hollywood on October 27, 2019. (Photo by Chris Delmas / AFP)

Forrás: Chris Delmas / AFP

Fotó: AFP

A filmforgatások leálltak, nincsenek promóciós körutak, interjúmaratonok, így a sztároknak olyasmikre is jut idejük, amit egyébként sokszor szívesebben csinálnának a vörös szőnyeges felvonulások helyett.

Tom Hanks is így mondhatott beszédet a Wright State University diákjainak, akik nem is számítottak erre a meglepetésre -írja a Just Jared alapján a hirado.hu.

Az virtuális környezetben tartott ünnepségen a színész gratulált az ohiói iskola végzős hallgatóinak:

Ti vagytok a kiválasztottak, hiszen a sorsotok még nem volt ismert, amikor elkezdtétek utazásotok a Wright Egyetemen. A régi időkben kezdtétek el a tanulmányaitokat, a 2020-as egészségügyi vészhelyzet előtt. Mostantól így fogtok mesélni a régi szép időkről. A szükség és áldozatok idején csináltátok ezt végig, és nincs nálatok, kiválasztottaknál megfelelőbb arra, hogy újraindítsátok a normális állapotot

– mondta a színész.

Sokan nem tudják, de az intézmény a filmsztárról nevezte el a filmművészeti karát (Tom Hanks Center for Motion Pictures) 2016-ban.

Borítókép: Tom Hanks 2019 októberében

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!