barátság

2020.08.20. 14:16

Jennifer Aniston és Brad Pitt 19 év után újra együtt a képernyőn

Legutóbb a Jóbarátok nyolcadik évadában szerepeltek együtt.

U.S. actor Brad Pitt (R) and his wife actress Jennifer Aniston pose during the red carpet arrivals for the screening of his latest film Troy directed by German director Wolfgang Petersen, at the 57th Cannes Film Festival in southern France 13 May 2004. Troy was shown in the festival as one of the feature films out of competition. Christian Alminana/EyePress

Forrás: Christian Alminana / EyePress / AFP

Fotó: EyePress via AFP

Jennifer Aniston 19 év után ismét közös produkcióban szerepel majd exférjével, Brad Pittel – tudta meg a Just Jared.

A páros a Változó világ című klasszikus forgatókönyvének jótékonysági felolvasásán vesz majd részt, szerepeiket azonban továbbra is homály fedi.

Sean Penn, aki főszereplője volt a mozinak, szintén jelen lesz a felolvasáson, azonban nem, mint szereplő. A színész alapította Core szervezet számára gyűjtik a különleges eseménnyel a pénzt, melyben olyan sztárok működnek még közre, mint Julia Roberts, Matthew McConaughey, Henry Golding, Shia LaBeouf és Morgan Freeman – írja a hirado.hu.

Jen és Brad számára nem lesz kínos a közös munka, hiszen mióta tavaly Pitt megjelent volt kedvese 50. születésnapi partiján, tudható, hogy barátságuk igen szoros.

Borítókép: Jennifer Aniston és Brad Pitt 2004-ben, még házaspárként

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!