Rejtélyes

2022.06.24. 10:45

Uri Geller nem kertel: szerinte hazudik a NASA

A kanálhajlító most egy marsi felvétellel kapcsolatban fejtette ki a véleményét.

Úgy tűnik, Uri Geller ismét szeretné bizonyítani, hogy léteznek a földönkívüliek! A kanálhajlító most a NASA-nak ment neki, miszerint az űrkutatási szervezet hazudott a Marsot illetően.

Június elején különös sziklaképződményeket talált a NASA Curiosity marsjárója, amelyek első ránézésre csavart tornyoknak tűnnek. Uri szerint ezek inkább egy lezuhant idegen űrhajó darabjai - írja a Daily Star nyomán a Ripost.

Számomra úgy néz ki, mintha a szikla egy UFO roncsának a darabja lenne, egyáltalán nem tűnik természetes marsi képződménynek. Szerintem ez az űrhajó egyik belső szerkezete, mivel a becsapódáskor szétszóródott minden. Meg kell nézni a képeket, és csak kérdezni magunktól: 'Nemár, ezek tényleg úgy néznek ki, mint a sziklák?' Minden logikus gondolkodású ember azt mondaná, hogy ez nem lehet szikla, hanem valami csavart roncs. Nem hiszek abban, amit a NASA mondott - fogalmazott a kanálhajlító.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!