Ország-világ

2004.10.15. 11:54

Fél Pa-Dö-Dö, egész estés dzsessz

BAMA

Falusi Mariann, a Pa-Dö-Dö népszerű énekesnője régi-új szenvedélyének hódol, egy estére dzsesszben utazik. Énekeljünk most jazzt! című műsora kivételes esemény. Az énekesnő örül a felkérésnek, amely a ma kezdődő Budapesti Őszi Fesztivál egyik érdekessége. – A dzsessz műfajában nincs múltam, hacsak az nem számít annak, hogy 1983-ban megnyertem a Ki mit tud?-ot ebben a kategóriában – nevet Mariann. – A mostani est sem az én ötletem volt, hanem a fesztivál szervezőjének, Kovalik Balázsnak jutott eszébe. Ekkora csábításnak nem tudtam ellenállni. Szeretnék egy kellemes estét szerezni magamnak, azoknak, akik máshonnan ismernek, és azoknak, akikkel eddig nem is találkoztam. Várok mindenkit október 21-én este 9 órakor az A38-as hajón! Ha jól sikerül ez a fellépésem, akkor akár folytatása is lehet. De erről még korai lenne beszélni.
Falusi Mariann szerint hogy most dzsesszt énekel, nem jelenti azt, hogy hátat fordítana együttesének, a Pa-Dö-Dö-nek. Nemrégiben jelent meg tizenhatodik lemezük, Igen, az idén is csináltunk lemezt címmel. Jövő tavaszig ezzel a lemezzel járják az országot Lang Györgyivel.
 n Parcsami Gábor

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában