Ország-világ

2004.10.20. 01:17

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Páva Zoltán úszott,  és wahut fogott

Páva Zoltán szocialista parlamenti képviselő, Komló polgármestere megvásárolta a felújított városi uszoda 1. számú bérletét. Ezzel nemcsak példát mutatott, hanem az ingyenes tiszteletjegyre várók kedvét is elvette. Már senki sem telefonál neki bérletért. Szabadidejében az úszás mellett horgászik is. Legutóbb az Adrián a számos kardhal mellett egy 10 kilogrammnál is nagyobb wahut fogott.

Vadmalaclevessel  erősítettek a honatyák

A parlament büféjében a tárkonyos-tejfölös vadmalacleves volt a sláger. Mire megkezdődött az azonnali kérdések órája, már nyoma sem volt az eledelnek. A 410 forintért kínált levest hamar pótolni kellett. A büfé élelmezésvezetői úgy döntöttek, hogy halászlével vigasztalják azokat, akiknek nem jutott a vadmalacból. A gőzölgő levesekhez túrógombócot ajánlottak. A hétfői munkanapról talán ez a legédesebb emlék.

Horváth Aladár  a lányainak gitározik

Horváth Aladár szabad demokrata politikus mindennap legalább fél órát gitározik. Pihenteti a fárasztó nap után, és örömet szerez vele gyermekeinek is. A 3, 10 és a 16 éves lány a papa legfőbb kritikusai. Egy ilyen kórusnak ugyanis nem illik hamisan játszani. A cigány népzenét az egész rokonság szereti, s kihasználják az alkalmat, ha a Horváth család a Zemplén megyei Hegyközbe, azaz hazalátogat. 

Móring József orgonál, és ontja a gólokat

Móring József Attila fideszes országgyűlési képviselő, Somogyvár polgármestere a helység büszkeségében, a helyi templomban orgonál. A veretes hangszer az utóbbi időben új gazdát is kapott, mert a sportos politikust elfoglalttá tette a számos közéleti funkció. A település első embere most igyekszik visszahódítani kedvencét, miközben a Vakcsibék nevet viselő focicsapatban számolatlanul rugdossa a gólokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában