Ország-világ

2004.11.20. 07:09

Rangadó Zalaegerszegen

A máltai világbajnoki selejtező miatti tíznapos szünet után a hét végén folytatódik az élvonalbeli bajnokság. A 14. forduló rangadóját a Ferencváros zalaegerszegi vendégjátéka jelenti.

Lázár Lajos

[caption id="" align="alignleft" width="212"] A ferencvárosi Zováth János (balra) valószínűleg, az újpesti Erős Károly szinte biztosan pályára lép a hét végén
[/caption]A Zalaegerszeg ősszel hazai pályán még gólt sem kapott. A listavezető ferencvárosiak sikeres UEFA-kupa-meccsük után a bajnokságban megtorpantak, döntetlent játszottak az Üllői úton a Pécs ellen, Debrecenben pedig vesztettek.

Ugyanakkor a ZTE otthon félelmetes ellenfél. Ráadásul László Csabának összeállítási gondjai vannak. – Három kulcsjátékosunk – Gyepes Gábor, Huszti Szabolcs, valamint Robert Vagner – sárga lapjai miatt hiányozni fog – mondta az FTC szakvezetője. – Kiss György szereplése is bizonytalan, neki a mandulája fáj. Csak a mérkőzés előtt döntöm el, hogy kik pótolják a hiányzókat.”

Nagyobb önbizalommal

A Bozsik-stadionban a Honvéd vendége a Pápa lesz. A kispestiek a Vasastól elszenvedett súlyos vereség után magukra találtak, legyőzték a Sopront és idegenben az Újpestet. – Azt remélem, hogy a győzelmek viszszaadták játékosaim önbizalmát, és nem marad el a jó folytatás – mondta Bognár György vezetőedző.

Kaposvári győzelem után

Az MTK ellenfele a kieső helyen tanyázó Nyíregyháza lesz. A kék-fehérek a legutóbbi két hazai meccsükön nem tudtak nyerni. – Szeretnénk végre győzelemmel megörvendeztetni szurkolóinkat. A remélt sikerhez megadhatja az alaphangot, hogy elhoztuk Kaposvárról a három pontot – mondta Garami József mesteredző.

Megtorpant az Újpest

Az Újpest az őszi idény hajrájára megtorpant. A lila-fehérek egy hónapja nyertek legutóbb, az azóta lejátszott három mérkőzés mérlege egy döntetlen és két vereség. – A győri mérkőzésen nem számíthatok a három sárga lapja miatt eltiltott Juhár Tamásra, de hiányozni fog a sérült Feczesin Róbert is – mondta MÉSZÖLY GÉZA vezetőedző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában