Ország-világ

2004.11.10. 01:22

Új irodát kapnak majd a civil kezdeményezések

Zsidai P.

A fővárosiak mindennapjait, életkörülményeit fogja javítani a Bárczy utca 7. alatt nyíló Civil Iroda. A fővárosi önkormányzat a civil szervezetekkel való folyamatos együttműködés érdekében indítja a szolgáltatást.

Az irodában lehetőség lesz véleményt nyilvánítani, valamint információkat kapni a fővárosi civil szervezetekről. Ezenkívül pályázati információkkal látják el a civil kezdeményezéseket, valamint gondoskodnak arról, hogy a bizottsági ülésekre eljussanak javaslataik. Az iroda már november 2-án megalakult, de még nem költözött be a volt üzlethelyiségbe. Az önkormányzat nyolc és fél millió forintot fordít az irodára, aminek felét a felújításra költik. Legkésőbb november végéig megnyílik az iroda, mondta lapunknak Egerfai József. A Civilszervezetek és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke ezt határozottan állítja. A felújításhoz azonban még nem kezdtek hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában