Ország-világ

2005.02.19. 10:57

36. Magyar Filmszemle Utóvetítés a Kultiplexben

Péntektől vasárnapig műsoron a 36. Magyar Filmszemle versenyprogramjából kimaradt kísérleti és kisjátékfilmek. A nézők több mint negyven alkotást láthatnak.

BAMA

A válogatást szemlegyőztes filmek egészítik ki. Levetítik Zsigmond Dezső Csigavár című nyertes dokumentumfilmjét, valamint a győztes kísérleti és kisjátékfilmeket: Kardos Sándor Résfilm, Kenyeres Bálint és Erdélyi Mátyás Before dawn, Gayer Zoltán és Molnár Péter A karusszel rítus című alkotását.

Műsorra tűzik Szekeres Csaba Kinder Garden című játékfilmjét is, amely az elsőfilmes kategóriában elnyerte a diákzsűri fődíját. Február 20-án, Vasárnap Utolsó előtti vágás - avagy mi zajlik a kulisszák mögött címmel rendeznek filmklubot, amelynek fő témája a 36. Magyar Filmszemle győztes nagyjátékfilmje, a Fekete kefe. A vetítéssel egybekötött rendezvény vendége Vranik Roland rendező és Pohárnok Gergely operatőr.

Részletes program

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában