Ország-világ

2005.02.28. 00:00

Nógrádi Ádám elárulta, egy évig élt együtt a modell Görög Zitával

Az édesapja megölésével vádolt Nógrádi Ádám hosszabb ideig élt együtt Görög Zitával. A modell-műsorvezető nem szívesen emlékszik a régmúltra.

Balaton Balázs

Az olajtanú öccseként ismertté vált Nógrádi Ádámot a rács mögött látogattuk meg. Édesapja meggyilkolásával vádolják.
A büntetés-végrehajtás egyik budapesti intézetében beszél viszonyáról Görög Zitával. A történet úgy kezdődött, mint a mesékben.

Kecskeméten volt egy gazdag fiatalember, aki tízmilliós autóval járt és két kézzel szórta apja pénzét. Sem a volt olajtanú, Nógrádi Zsolt, sem pedig öccse, a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő Ádám nem tagadják: apjuknak olajszőkítésből volt a pénze. Mint Nógrádi Ádám a Reggelnek elmondta, Görög Zita akkoriban Kecskeméten élt, ő soltvadkerti, így gyakran találkoztak a helyi szórakozóhelyeken.

– Tetszett nekem Zita, aki akkor már kezdett modellkedni. Miután nagyobb lehetőséget láttunk a fővárosban, felköltöztem édesapám lakásába. Ott folytatódott a vidéken elkezdődött románc. Nem voltam szerelmes Zitába, inkább csak a testi örömök miatt voltunk együtt – mesélte az 1999–2000-ben történteket Nógrádi Ádám. Nógrádi Zsolt is megerősítette öccse állításait. Úgy tudja, a műsorvezető szégyelli a múltat, azért nem ismer el többet a barátságnál.

– Egyszer pedig előfordult, hogy reggel kopogtattam Ádámnál, s amikor ajtót nyitott, ott volt Görög Zita is – mondta Nógrádi Zsolt.
Megkérdeztük Görög Zita véleményét is a szerelmükről. A Megasztár műsorvezetője elmondta: nem járt Nógrádival, még csak nem is csókolóztak.

– Nem tudom, miért állít mást Ádám. Közös volt a baráti társaságunk, talán háromszor voltunk együtt szórakozni. Mindig társaságban voltunk együtt. Tényleg nem értem, miért mond mást Ádám.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában