Ország-világ

2005.02.17. 07:36

Párizsba utazhat az osztályfőnöknő

Izing A.

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Bozóki András miniszter köszöntette Sversits Ágnest (jobbra) és a látogatókat
[/caption]Sversits Ágnes (28), a Teleki gimnázium tanárnője vette meg a kétszázezredik jegyet a Fény és Árnyék című kiállításra. Mindez a Műcsarnok előterében derült ki számára tegnap délután, és egészen meglepődött. Osztálya már a termeket járta, amikor Sversits tanárnő a gratulációkat fogadta. Párizsba nyert repülőjegyeket, ötcsillagos luxusszállodában két személyre két hetet. De leghosszabb ideig mégis a kiállítást is támogató Reggel egyéves előfizetése fog tartani. – Első utam a Műcsarnokba vezetett – mondta köszöntőjében Bozóki András kultuszminiszter. Bozóki azt kívánta, hogy ne csak a Hősök terén egymással szemben lévő két csodálatos épület legyen a kultúra otthona, hanem a köztük lévő tér is. A miniszter egyben elítélte az indiai turista ellen vasárnap, a Hősök terén elkövetett támadást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában