Ország-világ

2005.02.01. 09:31

Pénzadomány a Bethesda Gyermekkórház Alapítvány számára a zuglóiaktól

Immár második alkalommal adta át a Bethesda Gyermekkórház Alapítvány számára Budapest-Zugló polgármestere a különböző zuglói intézményekbe, kereskedelmi egységekbe kihelyezett pénzgyűjtő urnákban összegyűlt pénzadományt - közölte a zuglói polgármesteri hivatal sajtóreferense hétfőn.

BAMA

A zuglóiak adományaiból kétszázhetvenkilencezer-hatszáztizenöt forint gyűlt össze, melyet a Magyar Posta Rt. Zugló 1. sz. Postája, valamint a Polgári Összefogás Kerületünkért Alapítvány felajánlásaiból kiegészítettek háromszázezer forintra - áll a közleményben.

Az összegyűlt pénzadományt a kórházban ápolt nehézsorsú gyermekek testi és lelki egészségének gyógyítására, felépülésük támogatására ajánlotta fel Rátonyi Gábor, Budapest-Zugló polgármestere - írják.

A közlemény szerint tavasszal a zuglói önkormányzat támogatásával egy parkoló építését kezdik meg, hogy az ideérkező beteg gyermekek hozzátartozói kulturált körülmények között parkolhassanak, s ezzel szeretnének enyhíteni a kórház környékén gyakorta tapasztalható parkolási gondokon is.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában