Ország-világ

2005.02.24. 00:00

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Balla György kedvence a sváb hurka
Balla György (43), bár végzettségét tekintve mérnök, hentesnek is elmehetne. Jász-Nagykun-Szolnok megye fideszes képviselője házi disznóvágásokon sajátította el tudományát. Családi hagyomány, hogy évente egy disznót ölnek. A minap édesapjával, nővérével és barátaival összefogva két hízót dolgoztak fel. A honatya kedvencét, sváb hurkát is készítettek, este pedig kemencében főtt töltött káposzta került az asztalra. (szo)

Halmai Gáborné Ezüstgyűrűt kapott
Halmai Gáborné (48), az MSZP Tolna megyei országgyűlési képviselője boldog. A minap vette át a Művelődési Intézmények Országos Szövetségének legmagasabb kitüntetését, az Ezüstgyűrűt. – Közel huszonöt évet töltöttem a szekszárdi művelődési házban, nyolcat vezetőként. Minden bizonnyal az ottani munkám alapján tartottak érdemesnek az elismerésre. Olyasmi ez, mint a színészeknél a Ruttkai-díj – mondta a képviselő asszony. (kf)

Vadai Ágnesnek két hete megkérték a kezét
Vadai Ágnes (31) szocialista országgyűlési képviselő már nem sokáig lesz az egyetlen hajadon a parlamentben. Két héttel ezelőtt ugyanis eljegyezték a fiatal politikusnőt. A karcagi származású képviselő és vőlegénye még nem döntött az esküvő pontos dátumáról. Abban azonban már megállapodtak, hogy várhatóan jövőre ülik meg lakodalmukat. Részletekről még nincs szó. Van idejük kigondolni a lebonyolítás apró részleteit. (szá)

Munkahelyén lelt szerelemre Rogán Antal
Rogán Antal (33) fideszes országgyűlési képviselő, egy gyermek és egy rosszul sikerült házasság után, néhány hónappal ezelőtt megtalálta párját.
Az ifjú kedvessel, Edittel (25) Orbán Viktor évértékelőjén mutatkozott először. A szerelem a munkahelyen, azaz a képviselői irodaházban szövődött. A hölgy ugyanis a párt frakciójának sajtóosztályán dolgozott, ahol faxokat, e-maileket küldött és sajtótájékoztatókat szervezett. (kg)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában