Ország-világ

2005.02.23. 08:16

Szabaduljon meg bosszantó ráncaitól!

Kocsis Tímea

A bio-oxigénes kozmetikai kezelés fájdalommentes és azonnali eredménnyel jár. Kovács Bea, a Budai Wellness Center kozmetikusa elmondta: az eljárással a bőr mélyebb rétegeibe pumpálják a hatóanyagokat. A gép segítségével hyaluronsav és tiszta oxigén jut a felszín alá, működésre serkentve a sejteket.

A hyaluronsav az egyik legjobb nedvességmegkötő anyag, grammonként akár hat liter vizet képes felvenni. A bőr feszesebbé, fiatalabbá válik tőle. Az eljárás alkalmanként  17–20 ezer forint.

Három részből áll az eljárás

- Az arc, a nyak és a dekoltázs megtisztítása után felviszik a hatóanyagokat, melyek sűrített oxigénnel jutnak a bőrbe. - Különleges oxigénpermet segítségével további tiszta oxigént és egyéb anyagokat fújnak a bőr felszínére. - Végül oxigénmaszk kerül a vendég arcára, melyen keresztül húsz percen át újabb adag oxigént és kellemes aromaillatot lélegez be. Az eredményt az otthoni rendszeres ápolás teszi még tökéletesebbé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában