Ország-világ

2005.02.10. 00:00

Újdonságok

BAMA

Mostantól színével is hódít a Panasonic kamera
STÍLUSOS formatervezéséről eddig is híres volt a Panasonic LUMIX DMC-FX7. Mostantól színével is hódít a folyadékkristályos képmegjelenítővel és 5 megapixeles fényérzékelővel ellátott digitális fényképezőgép. A visszafogott ezüst, fekete, kék és bronz megjelenés vörös és fehér változatokkal egészül ki.

Újabb családtagok a Dell Latitude-nél
HÁROM ÚJ, nagy teljesítményű, hordozható számítógéppel bővíti a Latitude-sorozatot a Dell. Az Intel 2,13 gigahertzes mobilprocesszorával szerelt készülékek egy napon át üzemképesek az extraként választható erős akkumulátorral. A notebookcsalád új tagjainál a gyártó kiemelt figyelmet szentelt a vezeték nélküli kommunikációban fontos biztonsági szempontoknak.

Csak fényképezőgép kell a Konica nyomtatójához
SZÁMÍTÓGÉP NÉLKÜL nyomtathatók fényképek a Konica Minolta Magicolor 2430DL-vel. USB-csatlakozón közvetlenül fér hozzá a PictBridge szabványt támogató digitális kamerák képeihez. Fekete-fehérben húsz, színesben percenként 5 lapot képes nyomtatni.

Videózni is lehet az új Pantech mobillal
PROFI digitális videokamerával ellátott mobiltelefont dob piacra a dél-koreai Pantech. A PH-L4000V típusjelzésű készülék 2,1 megapixeles felbontású fényérzékelővel képes nagy felbontású videoanyagok készítésére. Az új mobil kialakítása a hagyományos maroknyi videokamerákéhoz hasonlít, oldalán telefonbillentyűzet is található.

Továbbra sem érkezik a  hordozható PlayStation
EURÓPÁBAN még nem kerül boltokba a Sony hordozható játékkonzolja. A Japánban másfél hónap alatt 800 ezer példányban elkelt PlayStation Portable március 24-én csak az Egyesült Államokban jelenik meg. Nem tudni, itthon meddig kell várnunk bevezetésére. Decemberre tervezték az európai bemutatkozást.

Európában a Samsung új médialejátszója
MEGÉRKEZETT Európába a Samsung új médialejátszója. Az YH–999 legtöbb hordozható társánál kisebb. 320×240 képpontos kijelzője 65 ezer szín megjelenítésére képes. Támogatja a Windows video- és hangformátumait és az mp3-at. Az apróság a Microsoft különleges, Portable Media Center rendszerére épül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában