Ország-világ

2005.03.14. 06:39

Hírek – hírességek

BAMA

Összetörte magát Cameron Diaz
Leesett a komódról Cameron Diaz (33), miközben otthonának egyik beépített szekrényében keresgélt. A színésznő csúnyán beverte a fejét és elájult. Barátja, Justin Timberlake (24) szállította kórházba, ahol több öltéssel kellett összevarrni a sebét.

Folytatódik az Elemi ösztön
Áprilisban kezdi forgatni Sharon Stone (47) az Elemi ösztön második részét. Az 1992-es mozi annak idején nagy vihart kavart erotikus jeleneteivel. A producerek remélik, hogy a folytatás is népszerű lesz, de azt még nem tudni, Michael Douglas (61) kap-e benne szerepet.

Heather szerint fizetés járna az anyáknak
Nehéz feladat a gyereknevelés – állítja Heather McCartney (37). A Beatles egykori énekesének fiatal felesége úgy érzi, 17 hónapos kislányának gondozása nagyobb terhet ró rá, mint bármelyik korábbi munkája. Szerinte az lenne igazságos, ha az anyák fizetést kapnának az államtól.

Közös nyaralót vesz Beckham és Elton John
Kinézett magának egy gyönyörű tengerparti villát David Beckham (30) és Elton John (58). A Fokváros közelében lévő nyaraló kilenc szobájában kényelmesen elfér majd az énekes és barátjának egész családja, ezért
a hírességek közösen veszik meg az ingatlant.

Bárki megismerkedhet Brooke Shieldsszel
Nem kíséri testőrök hada Brooke Shieldst (40). A színésznő nagyon közvetlen ember, bármikor szívesen szóba elegyedik rajongóival. Emiatt néha bajba is keveredik. Nemrégiben például egy hódolója meghívását elfogadva alig tudta elkerülni, hogy a férfi leitassa.

Meztelen kép készült Jennifer Lopezről
Lefestette férje, Marc Anthony (37) Jennifer Lopezt (36), méghozzá anyaszült meztelenül. A pikáns alkotás állítólag olyan jól sikerült, hogy ki is akasztották a falra  otthonukban. Az olajfestményt a rajongók nagy bánatára csak a sztárok közeli barátai vehetik szemügyre.

Magyar dzsessznapok az A38 hajó fedélzetén
MEGSZÓLALNAK a nagy öregek, és bemutatkoznak a fiatal hazai tehetségek is az A38 hajón március közepén kezdődő negyvenrészes dzsesszkoncertsorozatban. A szervezők célja, hogy népszerűbbé tegyék ezt a stílusú muzsikát a magyar közönség körében is.

Sandra Bullock szereti a táncos lábú fiúkat
Imádja azokat a férfiakat Sandra Bullock (41), akik elemükben vannak a táncparketten. Elmondása szerint minden vágya egy olyan pasi, aki remekül táncolja a salsát. Persze emellett az sem árt, ha feltalálja magát a ház körül, és besegít a kötelező tennivalókba is. Fel van adva tehát a lecke...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában