Ország-világ

2005.04.28. 00:00

Máris felmondták a szolgálatot Kamilla idegei

Sok alattvalót meglepett a cornwalli hercegnőről szóló legújabb hír. Kamilla (57) ugyanis lemondta első hivatalos fellépését. Jólértesült körök tudni vélik, hogy a trónörökös ifjú hitvesének az idegei csődöt mondtak. Southamptonban egy kórházat kellett volna a trón képviseletében a brit csontritkulás elleni alapítvány védnökasszonyaként fölkeresnie. Már minden részletet pontosan rögzítettek is ezzel kapcsolatban, amikor kevéssel a megbeszélt időpont előtt lemondták a programot. Hivatalosan a május 5-én esedékes alsóházi választásokkal indokolták, de ezt a britek igencsak furcsállják.

Gyulay Z.

A hercegnőn minden valószínűség szerint pánik tört ki, hogy már házassága legelején férje, annak hozzáértése nélkül, egyedül kell a nyilvánosság előtt megjelennie. Márpedig Károly (56) nem tudta volna elkísérni őt, mivel Törökországba szólította őt a kötelesség egy első világháborús megemlékezésre. Kamilla „idegeiről” mellesleg különböző – gonoszabbnál gonoszabb – pletykák keringenek az udvarban. Már az esküvői előkészületek idején is voltak erre mutató jelek, a szertartás idején pedig többször is csaknem elveszítette az eszméletét. II. Erzsébet mindenesetre nem örül: azt remélte, hogy menye levesz némi terhet a válláról, elvégre jövőre fogja betölteni nyolcvanadik életévét.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában