Ország-világ

2005.04.05. 06:51

Pavel Nedved visszatér a Juvéba

Két mérkőzéssel rajtol ma a Bajnokok Ligája negyeddöntője. A Liverpool a Juventusszal, az Olympique Lyon az Eindhovennel vívja meg az első meccsét.

Szabó Tamás

A Juventus kényszerű pihenővel készülhetett liverpooli fellépésére, II. János Pál pápa halála miatt ugyanis elhalasztották az olasz élvonal hét végi fordulóját. Ennek ellenére a mester, Fabio Capello nem számíthat a Real Madrid elleni győztes csata két gólszerzőjére, Zalayetára és Trezeguet-re, mindketten sérültek. Mellettük Tacchinardi eltiltás miatt nem szerepelhet. Pavel Nedved viszont felépült, visszatérhet, ami csak a javára válik a torinói gárdának. Nélküle ugyanis kevés fantáziaval futballozott az olasz csapat, sikereiben a szervezettségé volt a főszerep. Liverpooli oldalon egyetlenegy sérült van, a német Dietmar Hamman.

A nap másik meccsét a BL két meglepetéscsapata, a Lyon és a PSV játssza. A franciáknál Paul Le Guen edző a teljes keretből válogathat. Holland oldalon De Jong sérülése okoz gondot Guus Hiddink mesternek.

A mai program

Bajnokok Ligája, negyeddöntő (mindkét mérkőzés 20.45-kor kezdődik) Liverpool–Juventus Lyon–PSV Eindhoven

(mindkét mérkőzés 20.45-kor kezdődik)

Liverpool–Juventus

Lyon–PSV Eindhoven -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában