Ország-világ

2005.06.07. 06:27

Kiirtjuk a családodat! – ígérték az ügyvédnek

Életveszélyesen megfenyegették a kecskeméti maffiaper elsőrendű vádlottja, Radnai László ügyvédjét. A tettes Holló Gábor irodai telefonjának hangrögzítőjére beszélt múlt csütörtökön.

BAMA

A fenyegető azt üzente a jogásznak: „ne nagyon kérdezgesse Szlobót, mert ő és a családja is ki lesz irtva”. A védőügyvéd lapunk kérdésére nem kívánta megismételni a bíróságon elhangzottakat, ám annyit azért elárult, hogy az ügyben ma teszi meg a szükséges jogi lépéseket.

Közben a Kecskeméten zajló maffiaperben a védett tanúként idézett Szlobó folytatta vallomástételét. A szerb férfi korábban az ügy gyanúsítottja volt, ám vállalta az együttműködést a hatóságokkal, így most csak tanúként áll a bíróság előtt. Holló úgy fogalmazott: a tanú minden egyes vallomásában újabb sztorival jön elő. Korábban a kilencvenes évek második felében történt leszámolássorozat megrendelőjeként az elsőrendű vádlottat, Radnai Lászlót jelölte meg. Tegnap már ugyanezt a szerepet Mészáros Péterre, a per másodrendű vádlottjára osztotta. Szlobó tanúkénti meghallgatása csütörtökön folytatódik, akkor bírói kérdésekre válaszol.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában