Ország-világ

2005.06.29. 06:21

Kisgyerekek nézték végig anyjuk és apjuk halálát

Megölte feleségét majd magával is végzett egy szajoli férfi hétfőn éjjel – tájékoztatta lapunkat Kovács Ágnes. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hozzátette: a házaspár rendezett családi körülmények között élt, a tragédiát feltehetően a férj féltékenysége okozhatta.

Nagy E. D.

A párnak három kisgyermeke született, a legnagyobb – hétéves – rokonoknál nyaralt a történtekkor. A két kisebb testvér – három- és ötévesek – viszont otthon volt, és végignézte, amint apjuk végez édesanyjukkal. A férfi huszonkét késszúrással ölte meg az asszonyt, valószínűleg szerelemféltésből. Mielőtt véghezvitte volna tettét, telefonon felhívta az édesanyját, hogy egy óra múlva menjen át hozzájuk. Az asszony így is tett, ám már csak harmincéves menye és harmincnégy éves fia holttestét találta meg. T. István ugyanis a gyilkosság után családi házuk teraszán felakasztotta magát. A nagymama unokáit is megtalálta a házban.

Kovács Ágnes elmondta: a gyermekeket rokonok vitték el, elhelyezésükről később, más hatóságok gondoskodnak. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a családi tragédia körülményeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában