Ország-világ

2005.06.24. 00:00

Törökbálinti robbanás: már négy áldozat van?

Több, a rendőrségtől független szakértő is azt állította a Reggelnek, hogy a tavalyi törökbálinti petárdagyári robbanás-sorozatban nem hárman, hanem négyen vesztették életüket. Eddig mindenki úgy tudta, hogy a felrobbant telephely tulajdonosának három dolgozója meghalt. Állítólag most több olyan emberi testrészt is azonosítottak, amelyek nem ehhez a három dolgozóhoz tartoztak.

Sz. L.

Ráadásul lapunk úgy értesült, a rendőrség nem végeztette el a „hivatalos” halottak CO-vizsgálatát sem. Ezzel tudták volna megállapítani, hogy az áldozatok mikor haltak meg. A robbanás előtt, alatt vagy esetleg utána. Ha bármelyikük is előtte vesztette életét, akkor merényletről van szó. Ugyanakkor úgy tudjuk, a robbanás központja mellett egy konténer is volt. E konténer robbanásárnyékban lévő oldalán vérnyomokat találtak, amelyeket még szintén nem azonosítottak. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon érdeklődésünkre azt mondták, mivel még a szakértői vizsgálatok nem készültek el, az eredmények ismerete nélkül nem tudnak mondani semmi érdemit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában