Ország-világ

2005.07.13. 00:00

Családi tragédiává vált az alsózsolcai lövöldözés

Családi tragédia történt Alsózsolcán kedden délelőtt, az egyik kocsmánál. Egy férfi sörétes fegyverrel lelőtte feleségét, majd a földre lőtt. A sörétdarabok egy vendég lábát is megsebesítették. Kompoltiné Jakab Ilona, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese lapunknak elmondta: miután a férfit nem célzott lövés találta el, nem súlyosak a sérülései.

Nagy E. D.

A történtek után a lövöldöző, aki egyébként vadászként rendelkezett fegyveréhez engedélylyel, a kocsma előtt maga felé fordította puskáját, és lőtt. Ő is és felesége is a helyszínen életét vesztette. Kompoltiné szerint felmerült a szerelemféltés gyanúja, de egyelőre még nem tudják pontosan, mi vezetett a tragédiához. A helyszín pedig azzal magyarázható, hogy az asszony pultosként dolgozott a kocsmában.

Később a szórakozóhelyen megjelentek a házaspár hozzátartozói is, akik nehezményezték, hogy újságírók dolgoznak a helyszínen. Értesüléseink szerint egy tévést meg is ütöttek. Kompoltiné azt mondta, tud a rendőrség arról, hogy attrocitás történt, ám mire a rendőrök odaértek, a probléma megszűnt. A szóvivő arról nem tudott, hogy bárki is feljelentést tett volna emiatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában