Ország-világ

2005.07.05. 12:01

Gyurcsány elfogadja az MTV feltételeit

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök elfogadja a Magyar Televízió feltételeit az Orbán Viktor Fidesz-elnökkel folytatandó vitára.

BAMA

A Magyar Televízió a két részvevőnek szóló levélben javasolta, hogy pénteken 90 percben folytasson vitát a kormányfő és a Fidesz elnöke. A közszolgálati televízió felajánlotta azt is, hogy a vitát közvetíti, s ha szükséges ehhez helyszínt és műsorvezetőt biztosít. Az MTV javaslata szerint a kormányfő és a Fidesz elnöke a vitát sorsolás alapján kezdené. Előbb az egyik, majd a másik résztvevő szembesítené hét-hét állítással partnerét úgy, hogy kérdésenként és válaszonként két-két perc állna rendelkezésükre. A kérdezőnek egy percben viszontválaszra lenne lehetősége. A műsor utolsó 20 percében a moderátor kérdéseire adnának választ a partnerek, végül pedig mindkét fél egy-egy percben értékelhetné az elhangzottakat. A Magyar Televízió kedden délután öt óráig várja Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor válaszát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában