Ország-világ

2005.07.05. 06:07

Tóth Norbert és Sebők Vilmos külföldre készül

Sz. T.

[caption id="" align="alignleft" width="115"] Tóth lila-fehérben. Meddig még?
[/caption]Tóth Norbert számos külföldi kérő között válogathat. A középpályás a múlt héten 2009-ig meghosszabbította a szerződését Újpesten, ettől függetlenül továbbra is élénken érdeklődnek iránta. Egy harmadik vonalbeli angol csapat például próbajátékra hívta. Tóth jól érzi magát Újpesten, csak abban az esetben távozna, ha jóval előnyösebb anyagi feltételeket kínálnának neki Angliában. A játékos az elmúlt idényben pályafutása legjobb teljesítményét nyújtotta. Minden létező hazai szavazáson az első helyen végzett, mindenki elismerte a produkcióját. Tóth már szerepelt külföldön, másfél évvel ezelőtt a görög Panioniosznál próbálkozott, de néhány hónap után hazatért.
Sebők Vilmos eközben csatlakozhat dr. Füzi Ákoshoz és Egressy Gáborhoz, s az Admira Wackerben folytathatja pályafutását. Az osztrák csapat már konkrét ajánlatot tett a védőnek, a napokban aláírhatják a szerződést. Az Admiránál tavaly három magyar, Mátyus János, Mohl Dávid és Varga Dániel szerepelt. Mátyus azóta Győrbe szerződött, Mohl jelenleg sérült, de valószínűleg ő is távozni fog, s Varga sem marad az együttesnél. Korábban a Ferencváros román védőjét, Sorin Botist szintén szóba hozták a bécsiekkel, de végül róla lemondott a klub.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában